Handelsbetingelser

Generelle oplysningerTresAmigos v/Juan de Dios


(NuevoProgreso.shop)


Etableret i 2017


CVR. nr. 26763509


Stationsvej 32, 8981

Spentrup


E-mail: juan@tresamigos.dk

Telefonnr.: + 45 26274788Afgivelse af ordre


Afgivelse af ordre via vores hjemmeside er ikke en juridisk bindende aftale. www.NuevoProgreso.shop  har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.


Betaling


www.NuevoProgreso.shop kan der betales med Visa, VisaDankort og PayPal www.NuevoProgreso.shop  tillægger ikke gebyr på betalingskort. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Priser er altid i DKK og inkl. moms. 

Levering


GLS Pakkeshop
 Forventet leveringstid er 2-5 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet - der efterleveres ikke. www.NuevoProgreso.shop  bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer kun i Danmark, Sverige og Norge.  


Fortrydelsesret


Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer.
Du  skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til juan@tresamigos.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nedenfor.Returnering


Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 7 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
 Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet til varens levering. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.


Varer undtaget fortrydelsesretten


Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet.


Du mister din fortrydelsesret, hvis:
Du bryder forseglingen på varen, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand når du sender den retur:
 Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.


Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.


Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


TresAmigos v/Juan de Dios 
(NuevoProgreso.shop)
Stationsvej 32,

8981 Spentrup


E-mail:juan@tresamigos.dk

Telefonnr.: + 45 26274788


Hvad skal jeg sende med tilbage?


Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
 Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamationsret
 Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.
 Når du handler på www.NuevoProgreso.shop  har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.


Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.Du skal ved reklamation sende produktet til os på adressen:TresAmigos v/Juan de Dios 
(NuevoProgreso.shop)
Stationsvej 32,

8981 Spentrup


E-mail: juan@tresamigos.dk

Telefonnr.: + 45 26274788


Vi forbeholder os retten til at forsøge at afhjælpe eller omlevere varen. Ligeledes foretages der ikke omlevering eller afhjælpning på varer, hvor omkostningerne ved dette er uforholdsmæssigt. 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?


Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:


Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik


For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  1. Navn


  2. Adresse

  3. 
Telefonnummer


  4. E-mail


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos www.NuevoProgreso.shop / www.TresAmigos.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og personalet i www.NuevoProgreso.shop / www.TresAmigos.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Den dataansvarlige på www.NuevoProgreso.shop  er:
TresAmigos v/Juan de Dios


(NuevoProgreso.shop)


Etableret i 2017


CVR. nr. 26763509


Stationsvej 32,

8981 Spentrup


E-mail: juan@tresamigos.dk

Telefonnr.: + 45 26274788

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.


Som registreret hos www.NuevoProgreso.shop  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til TresAmigos v/Juan de Dios via e-mail juan@tresamigos.dkKlageadgang


Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på juan@tresamigos.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, mail: cfk@kfst.dkEU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail juan@tresamigos.dkForbehold og ansvarsfraskrivelse


TresAmigos v/Juan de Dios (NuevoProgreso.shop) tager ikke forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.  Standardfortrydelsesformular


(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:

TresAmigos v/Juan de Dios


(NuevoProgreso.shop)


Etableret i 2017


CVR. nr. 26763509


Stationsvej 32,

8981 Spentrup


E-mail: juan@tresamigos.dk

Telefonnr.: + 45 26274788Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
Bestilt den (*)/modtaget den (*):
Forbrugerens navn (Forbrugernes navne):
Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse):
Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter)
Dato:
(*)